Garantie/Retur

Toate produsele afisate pe site-ul eLdiva.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de timp, de 30 zile.

Daca in perioada de garantie produsul achizitionat se defecteaza din motive ce nu pot fi imputate cumparatorului (defect de fabricatie, lipsa componente) produsul va fi inlocuit in mod automat.

Produsul defect trebuie returnat impreuna cu factura sau chitanta curier.
De asemenea, produsul trebuie trimis in garantie insotit de ambalajul original.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte produse de o terta parte.
Nu fac obiectul garantiei produsele care s-au defectat in urma utilizarii necorespunzatoare, care au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost create, precum si produsele asupra carora au intervenit persoane neautorizate.

Contravaloarea transportului pentru coletul de retur este suportata de catre cumparator.
Coletele care sunt trimise cu plata la noi, sau coletele care au ramburs nu vor fi acceptate.
Contravaloarea transportului pentru coletul cu produsul inlocuit este suportata de catre firma noastra.

Banii inapoi in 30 zile
Produsele achizitionate se pot returna, in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
In conformitate cu dispozitiile art. 7 din OG 130/2000 cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 10 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii, produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.
Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator.

In conformitate cu prevederile art.8 din aceeasi ordonanta, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in depozit al produsului.

Va multumim, pentru increderea acordata!
Echipa eLdiva